KvalitetsBygg™- Vi bygger din framtid

Kvalitetsbyggsgruppen är en miljövänlig byggkoncern med ca 70 anställda som utför entreprenader inom nyproduktion, ROT, mark och betong etc åt nöjda och återkommande kunder.
Vi grundades 2006 av Per Anderson (idag VD) och Ulf Kaiser (idag ansvarig inom ROT för stambytesprojekt med mera) och vi har vårt huvudkontor i Årsta, Stockholm.

Vår affärsidé är att tillfredsställa våra kunders behov av kostnadseffektiva lösningar och högkvalitativa byggnadsarbeten, genom att erbjuda hög kompetens, miljövänliga och kvalitativa produkter, samt tjänster till rätt pris, i rätt tid och med rätt servicenivå.

Våra kunder är såväl företag som privatpersoner. Tanken med vår bolagsstruktur, med fristående bolag inom flera detaljområden, är att vi ska låta stordriftsfördelarna komma våra kunder till gagn i form av rätt kompetens i rätt tid, ett stort mått av flexibilitet och en hög servicenivå. Vi erbjuder merparten av byggrelaterade tjänster under ett och samma tak. Våra fokusområden i detta är pålitlighet, proffsighet, trygghet, prisvärdhet och kvalitet!.

Per Anderson

CEO

per@kvalitetsbygg.se

Per Navéus

CFO

per.naveus@kvalitetsbygg.se

Martin Bernsten

COO

martin.bernsten@kvalitetsbygg.se

KONTAKTPERSON INOM

Vad gäller förfrågan?
Kvalitetspartner-Guldsigill-2020.png

Tel. 08-120 98 100  I  Ostmästargränd 5, 120 40 Årsta

© 2020 by Kvalitetsbygg