KvalitetsBygg™- Vi bygger din framtid

Kvalitetsbyggsgruppen är en miljövänlig byggkoncern med cirka 80 anställda som utför entreprenader inom nyproduktion, ROT, mark och betong åt nöjda och återkommande kunder. Vi erbjuder merparten av byggrelaterade tjänster under ett och samma tak och våra kunder är såväl företag som privatpersoner. 


Vi grundades 2006 av Per Anderson (idag VD) och Ulf Kaiser (idag ansvarig inom ROT för stambytesprojekt) och vi har vårt huvudkontor i Årsta, Stockholm.

Vår affärsidé är att tillfredsställa våra kunders behov av kostnadseffektiva lösningar och högkvalitativa byggnadsarbeten via hög kompetens, miljövänliga och kvalitativa produkter samt tjänster till rätt pris, i rätt tid och med rätt servicenivå
.

Tanken med vår bolagsstruktur, med fristående bolag inom flera detaljområden, är att vi ska låta stordriftsfördelarna komma våra kunder till godo i form av rätt kompetens med ett stort mått av flexibilitet och en hög servicenivå. Vi erbjuder merparten av byggrelaterade tjänster under ett och samma tak. Våra ledord är pålitlighet, proffsighet, trygghet, prisvärdhet och kvalitet.

Per Navéus

CEO

per.naveus@kvalitetsbygg.se

Per Anderson

Head of Business Development

per@kvalitetsbygg.se

Martin Bernsten

COO

martin.bernsten@kvalitetsbygg.se

KONTAKTPERSON INOM

Kvalitetsbygg - logo Svart.png